Themareizen & Reizen op Maat

Individuele Reizen op Maat

Met je eigen groepje of liever lekker privé met z’n tweetjes op een andere datum de Woestijn ervaren? O, en kunnen we ook een andere Woestijntocht lengte kiezen al of niet met verlengen aan zee? Ja hoor, dat kan!

Regelmatig krijgt DesertJoy verzoeken voor een individuele reis op maat. Stuur een mail met je wensen en we gaan een mooie reis voor je maken!

Net terug van een geweldige vierdaagse woestijntocht met Annelies, de kamelen Dhab’aan, Hindi, Rashide en Abdane en onze zachtaardige, vaardige bedoeïenen-gidsen Aliyèn en Awèd (vader en zoon).

Dank Joyce Schröder van DesertJoy voor deze voor ons perfect op ons lijf geschreven reis. Ik kan iedereen van harte aanraden eens mee te gaan met deze Rotterdamse bedoeïenen-vrouw!

∼ Francine Bakker – reis op maat december 2017 ∼ ♥

individuele reis op maat DesertJoy

Thema Reizen

Sinai Wisdom, a Rite of Passage

2 t/m 9 maart 2020

Wil je ruimte, tijd en aandacht vrijmaken om stil te staan bij waar je staat en waar je heen wilt? Trek dan met ons de woestijn in. Daar kom je echt tot rust en kun je voor jezelf nieuwe dingen in beweging zetten. Met Rites of Passage: de oeroude manier om je verandering te markeren, maar dan in een modern jasje.  Binnen de krachtige en veilige ruimte van een groep mensen.

Rite of Passage
Een Rite of Passage (‘overgangsritueel’) is een oeroude manier om stil te staan bij de natuurlijke overgangsmomenten in je leven. Het creëert ruimte om het oude los te laten. En het nieuwe te omarmen. Heel bewust.

Een rite of passage luidt een verandering in, een nieuw hoofdstuk in je leven. Het is een erkenning van de overgang tussen twee verschillende levensfases, een moment van verandering en groei.

De Woestijn
De Woestijn; als je bewust wilt stilstaan bij een nieuwe fase in je leven is er geen betere plek. Want je komt helemaal uit je normale dagelijkse ritme. Dat begint al met de trektocht, gewiegd op de rug van een kameel. En dan zijn er de stilte, de natuur, de sterren en het kampvuur met zijn verhalen. Helemaal zonder afleiding ben je. Een uitdagende, maar ook bevrijdende ervaring kan het zijn. Als je de woestijn uitkomt weet je precies wat je in je leven anders wilt aanpakken.

In deze reis hebben plek voor twaalf deelnemers. Zodra er zes deelnemers zijn kan de reis doorgaan. Als je je voor 1 december aanmeldt dan geldt er een vroegboekkorting.

Na je aanmelding nemen we contact met je op om eventuele vragen te beantwoorden. Veel mensen willen graag weten met welke begeleiders ze op reis gaan. En wij zijn ook nieuwsgierig naar jou. Als je meer wilt weten over ons werk of een afspraak wilt maken, dat kan ook: stuur dan een bericht naar nynke@sacredtime.nl en je kunt ons volgen op Facebook.

Sacred Time zijn Nynke Vos, Jeroen Vermeer en Annemieke Verhoeff.
Opgeleid aan het Rites of Passage Institute en het Bert Hellinger Instituut zijn zij gekwalificeerd om jou en de groep door de verschillende fases te begeleiden die bij een Rite of Passage horen. Op een toegankelijke, heldere en veilige manier.

rite of passage begeleiders en joyce van DesertJoy

Rites of Passage begeleiders – vooraan: Nynke Vos, Links: Annemieke Verhoeff, Rechts: Jeroen Vermeer

Sinai Wisdom, a Rite of Passage

Aantal dagen uit & thuis: 8 dagen

Reisdata: 2 – 9 maart 2020

Reissom:
– vroegboekkorting tot 1 december 2019: € 1445,-
– Na 1 december 2019: € 1545,-

Inclusief:
– Transfers vliegveld Sharm el Sheikh – Dahab en vice versa
– Accommodatie in Dahab aan de Rode Zee voor en na onze Rite of Passage reis o.b.v. logies en indeling in een 2-persoonskamer met eigen toilet, douche, fan of airco.
– Volledig verzorgde 5-daagse Woestijn-Kamelentocht o.b.v. volpension, op je ‘eigen’ Kameel, extra Kamelen, Bedoeïenengidsen en koks, ervaren Nederlandse reisleiding en Arabisch sprekende kamelenvrouw Joyce Schröder. Uitgezonderd slaapmatje en slaapzak.
– 5-daagse Rite of Passage o.l.v. 3 officieel erkende Rite of Passage begeleiders Nynke, Annemieke en Jeroen.
– Alle transfers Dahab – beginpunt Rite of Passage en eindpunt Rite of Passage – Dahab
– 4×4 bevoorrading water voor de Kamelen.

Exclusief:
– Vliegticket van 250 – 450 euro, afhankelijk met wie je vliegt en of wanneer je boekt: hoe eerder je je vliegticket boekt, hoe goedkoper!
– Visum € 25,- bij binnenkomst Egypte.
– € 15,- klantbijdrage garantiefonds GGTO
– Zakgeld en fooien plus maaltijden voor en na de tocht in Dahab
– Reis-en annuleringsverzekering: zelf afsluiten

Aantal deelnemers:
Minimum 6
Maximaal 12

Zie HIER voor meer info en het van Dag tot Dag Programma van de 8-daagse reizen uit & thuis.
Voor alle praktische info zoals Fair Traveling, Vliegtickets etc: Praktisch Woestijn

Natuur & Jij

6 - 16 december 2019

Van 6 – 16 december 2019 is er een intensieve Natuurbelevingstocht o.b.v. Agnes Meijs van www.natuurlijkheden.nl !
Een reis waarbij alle zintuigen aangesproken worden, om te komen tot een verbondenheid met de Oerkrachten van de Natuur van de Woestijn en met jouw eigen Oerkracht.
Agnes Meijs zal onze natuurbelevingsgids zijn en draagt activiteiten aan om aandachtig de natuur waar te nemen en onze verbinding met haar te ervaren.
Meer info? Stuur gerust een mail naar mij of naar Agnes Meijs: agnesmeijs@gmail.com & joyce@desertjoy.nl
Er zijn nog een paar plekken vrij!

Natuur en Jij

Een overzicht van de Thema Reizen sinds 2012 :

Krijg je een onderbuik gevoel, gaat het ergens kriebelen? Heb je een eigen groepje, een workshop … ?
Neem dan contact op om te zien of we er samen een bijzondere reis van kunnen maken!

2018: Woestijn & DesertJoy = Retreat
De Woestijn zelf & de Journeys zoals DesertJoy doet zijn al een Retreat op zich.
Zo mochten we in 2018 via een Nederlandse en een Amerikaanse een bekende spiritueel leraar ontvangen die zelf een retreat nodig had, en zo kwam met hem onze eerste internationale groep van Amerikanen, Nederlanders en Canada wat ook nog eens een geweldig vervolg kreeg voor één van de Kamelen met ons!

2015: Yogareis door de Woestijn
Yoga & Woestijn zijn een bijzondere combinatie! Iets wat yogalerares Marina van Egmond gelijk wist toen zij een reis maakte met DesertJoy. Dit zorgde ervoor dat er in 2015 een bijzondere Yogareis door de Woestijn was, natuurlijk onder begeleiding van Marina.

2012: Geologie van de Sinaï
En in het voorjaar van 2012 was er een bijzondere Geologie Reis onder begeleiding van Igor Wortel, mijnbouwkundige & geoloog.
Door deze reis is er een boekje ontstaan getiteld ‘Geologie in de Sinaï’. Deels omdat er weinig informatie te vinden is over de Geologie in de Sinaï en deels ook omdat er juist in de Sinaï ‘bij elke bocht’ fenomenale geologische verschijnselen zijn.

2012, 2013, 2014: Klankreis door de Woestijn
In het voorjaar van 2012, 2013 en 2014 waren er bijzondere Klankreizen door de Woestijn onder begeleiding van Bart Cox, klankschaaltherapeut van Ganesha Klank.

2012: Spirit Journey
Zo was er op initiatief van DesertJoy op de bijzondere datum 12-12-2012 t/m 21-12-2012 een even zo bijzondere en magische Spirit Journey onder (bege-)leiding van de ongeëvenaarde Maria Molijn van De Wegwijzer.

themareizen DesertJoy Spirit Journey
themareis DesertJoy Klankreis door de Woestijn
yogareis DesertJoy
DesertJoy nomadisch reizen met Kamelen

Lieve mooie krachtige Joyce,
Ik maak een diepe, diepe buiging voor Moeder Aarde, die mij heeft leren inzien dat ze er altijd voor me is, open voor me staat en me ontving toen ik daar aan toe was.

Ik maak een diepe, diepe buiging voor de kamelen, die me gedragen hebben. Hun gevoelige aard, kracht en rust heeft me ook tijdens deze reis weer getroffen.

Ik maak een diepe, diepe buiging voor de Bedoeïenen met hun intense aardsheid, hun prachtige lach en hun kennis van alles wat met de woestijn te maken heeft. Altijd stonden ze voor iedereen klaar om een helpende hand te bieden.

Ik maak een diepe, diepe buiging voor Joyce, die de moed heeft gehad om deze bijzondere reis te organiseren en die begrepen heeft waarom ik mee MOEST.

Ik maak een diepe, diepe buiging voor Maria met al haar bijzondere kwaliteiten, die de Spirit heeft geleid en me heeft laten inzien hoe waardevol ik ben.

Ik maak een diepe, diepe buiging voor mijn mede reisgenoten die de moed hadden om zichzelf te laten zien en te vertrouwen, waardoor een krachtige verbinding ontstond. Dat was een ongelofelijke mooie ervaring waar ik nog lang aan zal terugdenken.

Lieve mooie sterke Spiritvrouwen, heel veel dank voor wie jullie zijn. Ik omarm jullie in gedachten.
Door deze speciale reis heb ik inmiddels een grote stap op mijn weg kunnen maken.

∼ Elsje van Wel – Spirit Journey 2012 ∼ ♥

Lieve lieve Joyce, onze Bedoeïenen vrienden, Bart en de Kamelen,
Namens de gehele groep willen wij JULLIE voor al het moois wat we hebben mogen beleven, zien, voelen en nog veel meer, heel hartelijk bedanken. Ik wilde een mooi verhaal schrijven maar Joyce jij hebt alles al zo mooi beschreven. Het is niet te beschrijven! Het was GEWELDIG en wat zullen we jullie missen.
Bart, ook jij bent top!!! We zien elkaar terug om nog eens te genieten van je klankschalen.

Alle mensen die nog twijfelen zeg ik: DOEN!!! Niet twijfelen want het is een reis voor je hele leven en meer. Ik geef een dikke knuffel aan iedereen en TOT ZIENS

∼ Gerdie Peffer-van Riemsdijk – Klankreis 2014 ∼ ♥

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.