Gastenboek II

DesertJoy deelnemer en haar kameel
DesertJoy deelnemer John en zijn kameel Tunesie
DesertJoy deelneemster Nynke en haar kameel Dhab'aan
DesertJoy deelneemster Annelies en haar kameel Asfur

Hoe vond je het?

Stuur een mailtje naar joyce@desertjoy.nl en ik zet je reactie met veel plezier in het gastenboek!

Een recensie op de Facebook pagina van DesertJoy waarderen we ook!

DesertJoy deelneemster Annelies en haar kameel Asfur

22 februari – 4 maart 2017 groep:
Ik kan me zooooo vinden in de andere recensies … zo herkenbaar .. het is een fantastische reis met de super lieve Joyce.
Ook mij heeft het positief veranderd.

Annelies Barendregt-Bullee ♥


Joy of Nature gastenboek

16 – 23 mei 2017 groep, 4×4 Natuurtocht Lycië:
Hoi Eric!
Hierbij stuur ik je foto’s van de mooie Turkije reis. Met veel goede en fijne herinneringen en met een glimlach als ik de foto’s terugzie, kijk ik terug op deze bijzondere reis waarin ik de schoonheid van het land heb ervaren en op een aantal plekken onder de indruk was van de mensen, over hun manier van leven, wonen en werken.
Ik dank je nogmaals voor alle zorg en de mogelijkheid die je bood als reisleider om de vele pareltjes in natuur en (oude en huidige) cultuur te bezoeken en hiervan te mogen genieten! En niet te vergeten de heerlijke Turkse keuken! Met hartelijke groet en een goede zomer gewenst!

Wilma van der Duim ♥


7 – 21 november 2017 groep:
Lieve Joyce en je geweldige team van Bedoeïenen en Kamelen,
November 2017, mijn 12de aanraking met de woestijn en zeker niet de laatste. In maart 2006 maakte ik mijn eerste tocht met DesertJoy en werd ik geraakt door de Woestijn. Aan het einde van die prachtige tocht was ik bij het afscheid heel verdrietig, maar tegelijk wist ik dat ik terug zou komen. Dat dat heel snel zou zijn wist ik uiteraard toen niet. In februari 2007 kwam ik weer en daarna elk jaar.
Het is heerlijk om in de woestijn te zijn, maar vooral het rijden op een Kameel geeft zoveel rust. In de woestijn is er geen tijd en dat voelt zo heerlijk.
Het eenvoudige leven doet zoveel goed en laat je beseffen dat je eigenlijk helemaal niet zoveel nodig hebt in het leven.
’s Avonds na het eten lekker vroeg je slaapzakje in en dan genieten van de sterrenhemel met de prachtige Melkweg of Dadelbaan zoals de Bedoeïenen hem noemen, een hemel die je bijna vast kunt pakken zo schitterend.

Ik hoop dat ik nog vele reizen met jullie mag maken en hoop dat er nog vele reizigers zullen komen om de Aanraking van de Woestijn te ervaren.
Geweldig dat jij en je team dit al zoveel jaren mogelijk maken.

Yvonne van Eijden ♥

7 – 21 november 2017 groep:
Wat een prachtige tocht door de zuid Sinaï hebben we weer gemaakt. Genoten van de landschappen, sterrenhemel, kamelen en gezelschap!

Dank je wel lieve Joyce … DesertJoy! Ik kom weer terug!

Marja de Jong (voor de 2e keer terug) ♥

7 – 21 november 2017 groep:
Terug van een geweldige woestijntocht door de Zuid-Sinaï met DesertJoy.
Het was enorm genieten van de steeds veranderende landschappen, de prachtige kleuren van de woestijn, het slapen onder de sterrenhemel met zijn dadelbaan (melkweg) en natuurlijk van het schommelen op je kameel.

Dank je wel Joyce!

Treke Hoeks ♥

7 – 21 november 2017 groep:
Ik kom zeker terug Joyce, jij, jouw bedoeïenen en de kamelen, wat nemen jullie een bijzondere plek in in mijn hart, Love You!

Yvonne Wanrooij (voor de 2e keer terug) ♥


28 nov – 8 dec 2017 groep:
Een kleine impressie van de geweldige mooie woestijntocht die ik heb gemaakt in Egypte, de Sinaï woestijn.
Zo mooi, zo afwisselend en zo stil. We hadden volle maan en dat maakt het nog prachtiger.

Joyce van DesertJoy.nl Super bedankt voor deze ervaring.

Diny Joxhorst ♥

28 nov – 8 dec 2017 groep:
Na 3 jaar wederom de Sinaï-woestijn bezocht met een 7-daagse tocht met Joyce Schröder – DesertJoy.
Wederom een wonderbaarlijke ontmoeting met de Sinaï, de bedoeïenen, Joyce en mijn beide reisgenoten Willemien en Diny.
Teveel foto’s en hierbij de moeilijke keuze uit een fantastische mooie reis.

John Maan ♥

28 nov – 8 dec 2017 groep:
Lieve Joyce,
Alweer een week terug. Denkend aan de woestijn voel ik de warmte weer van alles wat daar was: schitterend landschap, afwisselend woest en leeg.
Jouw zorg voor alles was voelbaar en fijn. De zorg van de bedoeïenen voor kamelen en ons, het eten, water, het vuur niet te vergeten.
Voor mij was het weldadig daar te zijn, stilte, leegte, bergen, rotsen, zand en de bescherming van mijn tentje om in te slapen.
Ik heb zo duidelijk ervaren dat in de stilte alles oplost. Echt alles.
Ook was er geen angst (al liep ik in mijn eentje vooruit, alleen in dat immense landschap).
Los zijn van angst is zo bevrijdend = bevrijding!
Zoals het nu voelt wil ik nog wel eens in de woestijn zijn bij jullie.
Jou, lieve Joyce, wens ik het allerbeste, ondanks de moeilijke omstandigheden van tegenwoordig vind ik dat je je kranig houdt. Top!

Mooie tocht weer en gezellige dagen, groet de woestijn van mij met alles wat daar is…dank, dankbaar ben ik voor alles…
Warme groet, dikke Knuffels,

Willemien de Vries (na 10 jaar voor de 2e keer terug) ♥


reizen op maat DesertJoy

14 – 18 december 2017, Reis op Maat voor twee:
Net terug van een geweldige vierdaagse woestijntocht met Annelies, de kamelen Dhab’aan, Hindi, Rashide en Abdane en onze zachtaardige vaardige bedoeïenen-gidsen Aliyen en Awed (vader en zoon).

Dank Joyce Schröder van DesertJoy voor deze voor ons perfect op ons lijf geschreven reis.
Ik kan iedereen van harte aanraden eens mee te gaan met deze Rotterdamse bedoeïenen-vrouw!

Francine Bakker ♥


deelnemers en hun kameel DesertJoy

1-9 januari 2018 reis:
Als enige deelnemer mocht ik van een 5-daagse reis in de woestijn genieten samen met Joyce, Musa, Jima, Khaled en Ahmed.
Wat een onvergetelijke reis is het geweest die ik mocht meemaken in de prachtige Sinaïwoestijn.
De sterrenhemels waren oogverblindend en ook hadden we het geluk dat we startten met volle maan en dat op de eerste dag van het jaar 2018, mooier kon het niet worden. Kortom, ik heb genoten.

Margreth Schipper ♥


Bentinho Massaro

27 maart – 7 april 2018 reis:

Filterless photo after 7 days and nights of desert living, no service, no shower, toilet, etc. Here’s a meditation I’ll leave you with today:

—Locationless Isness—

Imagine yourself without location… with no objects, and no space or time in sight. No reference points. And yet, there you are…

Notice that you still exist. In this sense of locationless isness, you are beginning to know the knower; your Self. Recognize the sense of pure “I” that is there. Like the background of every moment but without the distractions of the illusion of form.

Maintain awareness of that locationless and primordial isness and realize its changelessness and ever-presence as your true abode. Rest there frequently.

Bentinho Massaro, Amerika ♥

 


27 maart – 7 april 2018 reis:
The word “successful” is a low-resolution way to summarize this trip. It was stunning. It was unexpected. It was inspiring. It was filled with lessons and breakthroughs. It was hilarious. It was intense. It was slow and dry and heart-warming.

Cory Katuna, Amerikaanse ♥

 


27 maart – 7 april 2018 reis:
Wow. What a trip. Camel toe everywhere. Could even take pictures no problem. Touching not so good…..

Anurag Gupta, Canadees ♥

 


27 maart – 7 april 2018 reis:
For the last week of our month in Egypt, we joined @corykatuna for a 7 day camel trek out in the desert. No shower, toilets, cellphones etc.
It was 8 participants (9, correction from Joyce), 8 Egyptians (Bedouins, correction from Joyce), and 20 camels. We rode during the day and had campfires at night. Slept under the stars, and explored mountains and sandy plains. We had a full moon and the desert glowed brightly.
I’ve never experienced such a complete, still, saturating silence. (apart from the occasional camel grunt). The first few days most of us spent our time internally in silence, shedding the lingering sediment in our energetic bodies from modern day society. It was refreshing and cleansing. We also shared interesting dialogues around the campfire. We explored what the environment shifted for us during the week, and began to birth ideas for how we can be of greater service to humanity.

I didn’t realize the subconscious fear I had around going to Egypt from the American government until I actually went there.
I loved Egypt.
All around I met beautiful, friendly people and not at one time did I feel unsafe. About 5 years ago before there was a revolt (its over) they had a booming tourist population, but it has been greatly reduced since then. If you’ve ever felt a pull to Egypt and have hesitated I recommend you go.

Blessings 😁 🐪 🌾 🌞 🌕 oh and did I mention how cute camels are?? They’re adorable.
Thank you so much Joyce Schröder for guiding us on this experience! You can check out her website on saving camels from being sold to slaughter houses and improving their lives on  stichtingdalel.org

Allison McLarty, Amerikaanse ♥

 


27 maart – 7 april 2018 reis:

What an amazing experience

Georgina Buitendijk ♥

 


Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.