Individuele reizen op maat bij DesertJoy

Individuele Reizen op Maat

Met je eigen groepje of liever lekker privé met z’n tweetjes op een andere datum de Woestijn ervaren? O, en kunnen we ook een andere Woestijntocht lengte kiezen al of niet met verlengen aan zee? Ja hoor, dat kan!

Regelmatig krijgt DesertJoy verzoeken voor een individuele reis op maat. Stuur een mail met je wensen en we gaan een mooie reis voor je maken!

Net terug van een geweldige vierdaagse woestijntocht met Annelies, de kamelen Dhab’aan, Hindi, Rashide en Abdane en onze zachtaardige, vaardige bedoeïenen-gidsen Aliyèn en Awèd (vader en zoon).

Dank Joyce Schröder van DesertJoy voor deze voor ons perfect op ons lijf geschreven reis. Ik kan iedereen van harte aanraden eens mee te gaan met deze Rotterdamse bedoeïenen-vrouw!

∼ Francine Bakker – reis op maat voor 2 personen ∼ ♥

individuele reis op maat DesertJoy

Thema Reizen

Een overzicht van de Thema Reizen sinds 2012 :

Heb je een eigen groepje en een workshop?
Neem dan contact op en we gaan kijken of het past!

2019: Natuur & Jij
In december 2019 hadden we een intensieve natuurreis met natuurbelevingsgids Agnes Meijs van Spirit of Nature voor een extra natuurdimensie.

2018: Woestijn & DesertJoy = Retreat
De Woestijn zelf & de Journeys zoals DesertJoy doet zijn al een Retreat op zich.
Zo mochten we in 2018 de bekende spiritueel leraar Bentinho Massaro ontvangen die zelf een retreat nodig had, en zo kwam met hem een internationale groep van Amerikanen, Nederlanders en Canada wat ook nog eens een geweldig vervolg kreeg voor één van de Kamelen met ons!

2015: Yogareis door de Woestijn
Yoga & Woestijn zijn een bijzondere combinatie! Iets wat yogalerares Marina van Egmond gelijk wist toen zij een reis maakte met DesertJoy. Dit zorgde ervoor dat er in 2015 een bijzondere Yogareis door de Woestijn was, natuurlijk onder begeleiding van Marina.

2012: Geologie van de Sinaï
En in het voorjaar van 2012 was er een bijzondere Geologie Reis onder begeleiding van Igor Wortel, mijnbouwkundige & geoloog.
Door deze reis is er een boekje ontstaan getiteld ‘Geologie in de Sinaï’. Deels omdat er weinig informatie te vinden is over de Geologie in de Sinaï en deels ook omdat er juist in de Sinaï ‘bij elke bocht’ fenomenale geologische verschijnselen zijn.

2012, 2013, 2014: Klankreis door de Woestijn
In het voorjaar van 2012, 2013 en 2014 waren er bijzondere Klankreizen door de Woestijn onder begeleiding van Bart Cox, klankschaaltherapeut van Ganesha Klank.

2012: Spirit Journey
Zo was er op initiatief van DesertJoy op de bijzondere datum 12-12-2012 t/m 21-12-2012 een even zo bijzondere en magische Spirit Journey onder (bege-)leiding van de ongeëvenaarde Maria Molijn van De Wegwijzer.

themareizen DesertJoy Spirit Journey
themareis DesertJoy Klankreis door de Woestijn
yogareis DesertJoy
DesertJoy nomadisch reizen met Kamelen

Lieve mooie krachtige Joyce,
Ik maak een diepe, diepe buiging voor Moeder Aarde, die mij heeft leren inzien dat ze er altijd voor me is, open voor me staat en me ontving toen ik daar aan toe was.

Ik maak een diepe, diepe buiging voor de kamelen, die me gedragen hebben. Hun gevoelige aard, kracht en rust heeft me ook tijdens deze reis weer getroffen.

Ik maak een diepe, diepe buiging voor de Bedoeïenen met hun intense aardsheid, hun prachtige lach en hun kennis van alles wat met de woestijn te maken heeft. Altijd stonden ze voor iedereen klaar om een helpende hand te bieden.

Ik maak een diepe, diepe buiging voor Joyce, die de moed heeft gehad om deze bijzondere reis te organiseren en die begrepen heeft waarom ik mee MOEST.

Ik maak een diepe, diepe buiging voor Maria met al haar bijzondere kwaliteiten, die de Spirit heeft geleid en me heeft laten inzien hoe waardevol ik ben.

Ik maak een diepe, diepe buiging voor mijn mede reisgenoten die de moed hadden om zichzelf te laten zien en te vertrouwen, waardoor een krachtige verbinding ontstond. Dat was een ongelofelijke mooie ervaring waar ik nog lang aan zal terugdenken.

Lieve mooie sterke Spiritvrouwen, heel veel dank voor wie jullie zijn. Ik omarm jullie in gedachten.
Door deze speciale reis heb ik inmiddels een grote stap op mijn weg kunnen maken.

∼ Elsje van Wel – Spirit Journey 2012 ∼ ♥

Lieve lieve Joyce, onze Bedoeïenen vrienden, Bart en de Kamelen,
Namens de gehele groep willen wij JULLIE voor al het moois wat we hebben mogen beleven, zien, voelen en nog veel meer, heel hartelijk bedanken. Ik wilde een mooi verhaal schrijven maar Joyce jij hebt alles al zo mooi beschreven. Het is niet te beschrijven! Het was GEWELDIG en wat zullen we jullie missen.
Bart, ook jij bent top!!! We zien elkaar terug om nog eens te genieten van je klankschalen.

Alle mensen die nog twijfelen zeg ik: DOEN!!! Niet twijfelen want het is een reis voor je hele leven en meer. Ik geef een dikke knuffel aan iedereen en TOT ZIENS

∼ Gerdie Peffer-van Riemsdijk – Klankreis 2014 ∼ ♥

Reacties zijn gesloten.